Nagelstudio Inge

Verzorgde handen en nagels zijn het visitekaartje van elke vrouw…

Mijn naam is Inge van Zunderd en sinds oktober 2010 heb ik mijn eigen salon aan huis. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee bekijken wat de mogelijkheden en wensen zijn. Wilt u liever dat ik naar u toe kom? Geen probleem!

In de salon staat hygiëne, deskundig advies en het werken met kwaliteitsproducten voorop. Elke nieuwe cliënt krijgt een eigen vijlenset, die alleen voor uw nagels gebruikt wordt. Ik werk met een Purex nageltafel, die alle schadelijke stoffen wegzuigt. Deze tafel zorgt ervoor dat er geen nare geurtjes tijdens de behandeling ontstaan. Daarnaast blijft uw kleding stof vrij.

Behandelingen
Elke cliënt verdient persoonlijke aandacht. Daarom wordt iedere voor cliënt 1 á 2 uur ingepland voor een behandeling. Hierdoor is er voldoende tijd en ruimte om samen met u de persoonlijke wensen te bespreken. Mijn doel is dat u met een tevreden resultaat naar huis gaat en dat u kunt genieten van verzorgde handen en mooie nagels.

Heeft u vragen over een van mijn behandelingen of producten uit de webshop? Neem gerust contact op via de contactpagina.

Hopelijk tot snel!
Inge

Verwen jezelf eens lekker met een klein cadeau

BOEK NU